Wonder Cue
programmeer je eigen
Robot

Meer Weten

Wat is Wonder Cue Robot?


Wonder Cue is een interactieve robot ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in coderen. De Wonder Cue leert leerlingen over de mindset van een programmeur door een op blokken gebaseerde programmeertaal te gebruiken. Deze taal kan de blokjes code omzetten naar een programmeertaal dat alleen met tekst werkt.

De Wonder Cue robot heeft uitdagingen en instructies op de applicatie zelf. Hiernaast heeft Coderminds eigen uitdagingen ontwikkeld die de leerling op moet lossen door logisch na te denken. De Wonder Cue robot heeft veel functies en onderdelen: een afstandssensor, bewegend kopje, microfoon en aanpasbare lichtjes. Al deze functies en onderdelen zijn door de leerling te programmeren en te besturen. Deze functies zorgen ervoor dat de robot in real time op de omgeving kan reageren. De Wonder Cue Robot is een van de meest geavanceerde robots in gebruik bij programmeren met kinderen.

Beste voor STEAM-methode

Door te programmeren met de Wonder Cue wordt het kind voorbereid voor de STEAM-methode die over de hele wereld goed bekend staat. Hierdoor is deze robot ideaal om robotica, programmeren en de STEAM-methode te combineren in één.

Ontwikkeling logisch nadenken

De Wonder Cue robot draagt bij aan vaardigheden benodigd om logisch en kritisch na te kunnen denken. Logisch denken is niet alleen heel effectief voor programmeren maar ook om oplossingen te kunnen bedenken in het alledaagse leven.

Creativiteit

De Cue robot is te combineren met veel externe kits. Er kan bijvoorbeeld getekend worden met Cue! Uw kind kan de robot zó programmeren en in elkaar zetten met Lego om iets nieuws te creëren, of een uitdaging op een andere manier oplossing, om zo maar wat even te benoemen. De uitbreidbaarheid en flexibiliteit van deze robot helpt de creativiteit in een kind te prikkelen.

Sketch Kit

Wonder Cue Sketch Kit helpt leerlingen hun creativiteit tot leven te brengen. Met een beetje kritisch denken kunnen kinderen hun eigen patronen en vormpjes tekenen, woorden schrijven en meer!

Activiteiten