Dash's Neighborhood
programmeer je eigen
Online Robot

Meer Weten

Wat is Dash's Neighborhood?

De Cue robot kan dankzij Dash’s Neighbourhood geprogrammeerd worden in een 3D omgeving en leerlingen kunnen zo zelf met robots spelen, net zoals in het echt. Leerlingen houden er enorm van om met hun eigen Dash in Dash’s Neighbourhood rond te rijden etc., terwijl ze ook leren programmeren.

Virtuele Wereld

Aangezien Dash’s Neighbourhood kinderen online leer programmeren, worden leerlingen voorbereid op de wereld van nu. Steeds meer activiteiten verplaatsen zich naar achter het scherm.

Beste voor STEAM-methode

Door te programmeren met de Wonder Cue wordt het kind voorbereid voor de STEAM-methode die over de hele wereld goed bekend staat. Hierdoor is deze robot ideaal om robotica, programmeren en de STEAM-methode te combineren in één.

Ontwikkeling logisch nadenken

De Wonder Cue robot draagt bij aan vaardigheden benodigd om logisch en kritisch na te kunnen denken. Logisch denken is niet alleen heel effectief voor programmeren maar ook om oplossingen te kunnen bedenken in het alledaagse leven.

Creativiteit

De Cue robot is te combineren met veel externe kits. Er kan bijvoorbeeld getekend worden met Cue! Uw kind kan de robot zó programmeren en in elkaar zetten met Lego om iets nieuws te creëren, of een uitdaging op een andere manier oplossing, om zo maar wat even te benoemen. De uitbreidbaarheid en flexibiliteit van deze robot helpt de creativiteit in een kind te prikkelen.

Activiteiten